Integrer


I DentalDriver får du den komplette løsning til beskrivelse og dokumentation af din klink via vores WEB-baserede brugergrænseflade.

Ønsker du imidlertid i stedet, eller som supplement, at integrere dit indhold fra DentalDriver i een af dine eksisterende IT-løsninger, kan dette ske enkelt via vores integrationer, således at du med et enkelt klik fra f.eks. dit intranet kan tilgå indholdet.

Eksemplevis har du her et link til stillingsmanualen for Cecilie Carlsen.

Stillingsmanual for Cecilie Carlsen

Alle dokumenter og indhold i øvrigt i DentalDriver som f.eks. kvalitetshåndbog vil kunne tilgås med tilsvarende links fra jeres eksisterende løsning. På denne måde sikrer du, at du kan anvende DentalDriver til at fastholde strukturen og konsistensen i din dokumentation, men dine medarbejdere kan arbejde i et miljø, som de kender i forvejen.

DentalDriver kan ligeledes integreres til dine medarbejderes smartphones via QR-koder hvis du sikkerhedsmæssigt vil tillade det.  Samme stillingsmanual kan således tilgåes med denne QR-kode:

Du kan også påføre vore vaskbare QR-labels på vigtigt udstyr og tilgå de oplysninger om udstyret, som er beskrevet i din DentalDriver, her f.eks. din autoklave:

(begge eksempler er med reduceret indhold)